Enrico en Igor starten met stages bij AVAQ

02/09/2024

Foto: Igor Renshof (links) en Enrico Veldhuis (rechts) voor de gevel bij AVAQ, locatie Dronten.

Vandaag zijn Enrico Veldhuis en Igor Renshof gestart met hun stages bij AVAQ. Maak kennis met Enrico en Igor:

Enrico Veldhuis – afstudeerstagiair AVAQ

Mijn naam is Enrico, ik ben een 25 jarige student aan de opleiding Security management te Apeldoorn en vandaag heb ik de laatste fase van mijn studie afgetrapt bij AVAQ. Gedurende mijn afstudeerstage ga ik mij bezig houden met het opzetten en uitvoeren van een ISO27001 implementatie. Ik kijk er erg naaruit om de aankomende periode veel nieuwe kennis en ervaringen op te doen!

Igor Renshof – stagiair AVAQ

Mijn naam is Igor en ik ben 19 jaar. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de opleiding Security Management aan hogeschool Saxion in Apeldoorn. 

Ik ben deze opleiding gaan doen vanwege mijn interesse in criminaliteit en opsporing. Ik heb hier altijd al een fascinatie voor gehad en daarom leek het mij zeer interessant om een opleiding in deze richting te gaan doen. De eerste twee jaar van mijn opleiding heb dan ook met veel enthousiasme gevolgd, en ik kijk er naar uit om praktijkervaring op te gaan doen binnen dit vakgebied. 

Het komende half jaar zal ik stage gaan lopen bij AVAQ. Tijdens mijn stage zal ik onderzoek gaan doen naar cybersecurity standaarden in relatie tot mkb-bedrijven. Naast mijn onderzoek zal ik ook mee gaan werken met andere werkzaamheden binnen AVAQ. 

Ik kijk uit naar het komende half jaar en heb veel zin om praktijkervaring op te gaan doen in dit interesseante vakgebied!

Meer weten of contact met Enrico of Igor?

Stuur hen een e-mail: eveldhuis[@]avaq.eu / irenshof[@]avaq.eu

Actueel

Meer avaq actueel

Enrico en Igor starten met stages bij AVAQ

02/09/2024

Foto: Igor Renshof (links) en Enrico Veldhuis (rechts) voor de gevel bij AVAQ, locatie Dronten. […]

Lees meer

In dienst bij je kind – Financieel Dagblad

18/08/2024

17 augustus 2024 Door Emma Verweij • Fotografie: Nanda Hagenaar Cindy Breg-de Jong (1991) en […]

Lees meer